LEVERANS OCH AVKASTNING

leverans Policy

Vi skickar "i lager" produkter inom 24-72 kontorstid direkt från Thailand via International registrerings flygpost efter betalning avslut. (Se lagerstatus på varje produktsida. Under högsäsong kan det hända att statusen inte vara korrekt. Om brådskande kan kunden kontakta oss för att be lagerstatus innan du köper.)
LEVERANSADRESS
Vi använder endast leveransadress som du lämnar på vår webbplats, inte på betalning gateway webbplats eller PayPal. Du kommer att få en e-postbekräftelse efter att ha gjort en beställning hos oss. Kontrollera att leveransadressen är korrekt.
LEVERANSTID
Efter sändning, kommer vi att skicka dig en e-postbekräftelse med spårningsinformation. Leveranstiden från Thailand är ca 10-14 arbetsdagar (ca 2-3 veckor).
I vissa länder kan leveranstiden vara längre på grund av att tullverket i varje land.
SPÅRNING
I vår leveransbekräftelsen kommer du att få en länk för att se spårningsinformation. Eller, om du behöver vår hjälp, skicka ett e-postmeddelande. Vi hjälper dig inom kort.
Outtagna / FEL / ofullständig adressering
För att ersätta en ny leverans för Unclaimed eller Fel / Otillräcklig adress, kommer vi att behöva ta ut ny fraktkostnad.
Egenavgift / SKATT
Kunderna kommer att ansvara för tullavgift eller skatt. Vi inkluderar inte avgiften i vårt pris.

Köpa varor online från ett land utanför EU. Läs mer, klicka här.

Ångerrätt
Utbytes- / återbäring

Vi accepterar produkter om ny i originalförpackningen med etikett att byta till ny storlek, stil eller färg eller återbetalning inom 30 dagar efter det datum då produkterna anlände till leveransadressen. Till utbyte, är köparen ansvarig för sjöfarten avkastningen tillbaka till oss och för leverans av nya produkter.
För en återbetalning, betalar köparen frakten avkastning och så snart produkterna anländer till vårt kontor, kommer värdet av produkten återbetalas. Fraktkostnader kan inte återbetalas. Om du behöver mer information, vänligen kontakta oss.
Skada
Alla skador såsom skador orsakade av fabriken eller företaget, transport eller skada efter den första användningen. Vänligen maila oss för att göra en ansökan inom 30 dagar efter mottagandet av produkten. Kunderna kommer att uppmanas att ta några bilder av skador och ställde några frågor under påståendet. Efter krav, kommer ny produkt ersätts för dig utan kostnad.

Observera att kundanpassade produkter såsom särskild storlek eller personliga föremål kan inte acceptera att återvända till utbyte eller återbetalning.