Genom att använda denna sida, genom att exempelvis få tillgång till, titta på eller ladda ner material på denna sida, räknas det som att du förstår villkoren och reglerna för MuayThaiBoxning.com

Alla rättigheter på denna sida ägs av eller är licensierade till MuayThaiBoxning.com. All användning av material utanför denna sida utan tillstånd från MuayThaiBoxning.com är förbjuden. 

Alla andra varumärken som inte ägs av MuayThaiBoxning.com som dyker upp på denna sida tillhör respektive ägare. Vänligen läs igenom deras villkor och regler på respektive företags webbsidor. 

Innehållet på MuayThaiBoxning.com så som priser och produktbeskrivningar är riktiga och uppdaterade. Vikter och dimensioner som används för att beräkna fraktkostnaden är uppskattade. Vi har gjort vårt bästa för att visa rätt färger på produkterna på vår webbsida. Det kan också variera beroende på kundens skärm vilket gör det omöjligt för oss att garantera att färgen du ser kommer att motsvara färgen på produkterna. I den utsträckning som tillåts av lagen omfattar garantin inte riktigheten i uppgifterna på webbsidan. 

Vi gör allt vi kan för att se till att sidan är fri från virus och skadliga program. Vi ber er dock se till att ni använder rätt utrustning för användning av webbsidan och att ta bort allt som kan skada era datorer. 

Du ansvarar för alla omständigheter som uppstår till följd av användning av ditt konto och lösenord på MuayThaiBoxning.com. Vänligen låt bli att dela med dig av ditt användarnamn och lösenord till tredje part.

Länkar till andra webbsidor som finns på MuayThaiBoxning.com kontrolleras inte av oss. Vi ansvarar inte för skador som kan uppstå vid användning av dessa webbsidor.